O soruya cevap veremedi
“Sadece maçla ilgili konuşmak istiyorum” cevabı akıllarda soru işareti bıraktı!
Hagi, “Bu futbol Avrupa için yeterli olacak mı?” sorusuna yorum yapmak istemedi, “Şu an sadece maçla ilgili konuşmak istiyorum” yanıtını verdi.
Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, zor bir maç geçirdiklerini ancak hak ederek bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Bucaspor’un cesur oynayacağını bilerek hareket ettiklerini ifade eden Rumen çalıştırıcı, “Son dönemde iyi galibiyetler aldılar. İlk devre biraz yavaş oynadık. Ama devre arasında oyuncularla konuştum, onlar da söylediklerimi aynen uyguladılar. İkinci devreden memnunum. Güzel ve ihtiyacımız olan bir galibiyetti” dedi.
Başkan Adnan Polat’ın kendisine inandığını ve güvendiğini belirten Hagi, “Onun dışında her şey spekülasyondur. Bunun arkasında menfaatlerin, kulis oyunlarının bulunduğunu düşünüyorum” yorumunu yaptı. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, “Bu futbol Avrupa’ya gidebilmek için yeterli olacak mı?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:
“Şu anda sadece maçla ilgili konuşmak istiyorum. Galibiyet için mutluyum. Takımdaki oyuncular da çok mutlu. Bu çok önemli.”
Sarı-kırmızılı futbolcuların uzun süredir gergin olduğunu da kabul eden Galatasaray’ın teknik patronu, “Bu durum, takım ve kulüp olarak yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor. Hepsine anlayış gösteriyorum. Oyuncularımdan bu gibi şeyleri düşünmemelerini istiyorum” diye konuştu.