Bu programlarla ilgili download yapan arkadaşların en çok şikayet ettikleri durum programları kurup aktifleştirme olayıdır. Yüklemeler çok basittir.Gerber programının Türkçe versiyonunu nette o kadar araştırmama rağmen bulamadım ve nette ilan verenlere ulaşıp 100YTL vererek çapulcuları zengin ettim Aynı duruma düşmeyin diyede ikisinide upload ettim hayrını görün teşekkür etmeniz veya yorum yazmanız önemli değil bi hayır duası edin yeter.... Bu arada son olarak iş yerleri bu programların orjinallerini kursunlar cezaları çok ağır çünkü.Bu paylaşım pratik yapmaları için ev kullanıcıları ile paylaşılmıştır.
(Kontrol edilmiştir. Kurup kullanan arkadaşlar var)
Konudaki rapidshare linkleri ve crack linki kaldırılmıştır. Crack dosyasının içinde kontrol edildikten sonra virüslü olduğu belirlenmiştir. Yukarıdan Tek Linkten problemsiz indirip kurabilirsiniz.
*Kurulum Anlatımı*
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1141x309
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1349x683
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:709x465
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:758x488
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1434x871
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1436x868
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1437x869
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1439x867
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1439x868
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1437x868
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1439x873
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1439x870
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1438x871
Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız. Orjinal Boyutu:1303x957
nilcem
selam admin programı ındırdım fakat kuramadım resımler acılmıyor Bu resim sayfaya sığmadığından küçültülmüştür.Orjinal halini görmek için buraya tıklayınız.yazısı cıkıyor anlayamadım bu programa cok ıhtıyacım var ılgılenırsen sevınırım
Gerber8.2+Türkçe Yama Tek Link...kurulum anlatımlı..